submit


Tack för att du skriver detta. Det gav mig en hel del information om Indisk kultur som jag hade t know, i synnerhet i beaktande av hur wikipedia fungerar. Dess lätt att se hur det fungerar på så sätt att det kan leda till ett besöksförbud här. ha-ha, och rätta mig om jag har fel, men människor tenderar att inte ta något för ett svar på den första, andra eller ens tredje gången. Jag kände som hade en hel del att göra med de problem jag hört kvinnor talar om medan det. fin punkt Brian. NEJ inte fungerar eftersom vi talar olika språk, kulturellt, även om vi båda talar engelska. En Indisk flicka frågade för sex skulle skapa en scen tills killen är misshandlad, om hon inte att hon kan vara intresserad av och säger nej för kulturella hämningar. Jag växte upp i en liten stad i Indien och skulle säga att våra moderna städer har mer modern kultur, men fortfarande en hel del människor kommer från små städer till dessa stora städer, så en blandning av dessa kulturer är vad du skulle se Bhagya asap kaon västra inloggning Ki nazir kan hum Hindustani ko flicka Rahe ho. Du har gjort en grov generalisering om hur Indiska män tänker och agerar. Bara för att det finns några herrelösa fall av sexuellt brott eller trakasserier mot utlänningar av Indiska män i ett land. miljarder betyder inte nödvändigtvis att alla Indiska män är sexuellt utsvulten potentiella brottslingar. Sanningen är att sexualbrott och trakasserier är en verklighet för varje samhälle. Du tror att det finns en brist på förtryckta perversa människor i Amerika. Obehagligt beteende är inte specifika för Indiska Män. Sluta generalisera och sluta mata överlägsenhet komplex av Väst. Du måste lära dig att ta en skit inomhus istället för ute på gatan. Det skulle gå en lång väg mot att hjälpa till att eliminera den spänning av Indianer. Jag hatar Indiska män. Jag syd Asiatiskt ursprung men är född och lever i Europa. När jag reser till ett land med en Indiska befolkningen, till exempel Malaysia, Singapore eller bara i transit på Dubai eller Abu Dhabi flygplatser dess alltid Indiska män som ger dig denna unnerving stirrar som om de är mentalt våldtagit dig. Jag är trött på det, jag är klädd i jeans och en blus varför är de stirrar. Jag stirrar tillbaka på dem för några sekunder och dem inte sluta stirra. De kan gå nedför gatan inte tittar på framsidan men på sidan stirrar på dig och inte klarar av att dö korsar vägen. Jag önskar verkligen att de skulle dö. Jag har varit stirrade på för några minuter rakt även på en restaurang, mannens fru och dotter var bredvid honom. Han fick inte tala till sin fru för några minuter men åt upp sin mat samtidigt som stirrar på mig. Hur kan någon fru tolerera detta? Kvinnor som är en del av problemet. Jag skulle vilja kräkas om min man gjorde något sånt och mitt framför mig. Jag ger dem smutsig ser ut eller säg vad du tittar på, som faller på döva öron, och de fortsätter att stirra. Det är så respektlöst och förnedring. Jag var nästan trevade på ett plan genom Indiska mannen också så var tvungen att vara vaksamma på flykt och kunde inte snooze som alla andra av rädsla för att bli trakasserade. Jag önskar att Indiska män skulle gå tillbaka till Indien och inte ge sig in i världen, de är så äckligt med sin våldtäkt stirrar. De riktigt föra ett område som de befolkar gå ner. Jag har aldrig besök little India i något land eftersom det kommer att vara dessa perversa det. Indien har behov att utbilda sina män att vara mer respektfull, inget annat land man beter sig så här. De är som sex pest zombies. Jag kommer aldrig att åka till landet Indien på grund av dessa bastarder. Jag menar det som ett land du är känd för att ha en våldtäkt kapital. Är inte er regering på skam i denna avdelning. Jag önskar verkligen att resten av världen skulle sätta sanktioner mot Indien fram till sina regeringar och samhället lärt sig hur man ska behandla kvinnor med respekt. Och det bör vara ett arbete och resa förbud mot Indiska män eftersom de trakassera kvinnor vart de än går. Det måste också vara bättre feministiska rörelsen i Indien, alla dessa kvinnor behöver för att stå upp för sig själva och berätta för de jävlarna kan du inte behandla oss så här. Indien skulle vara bättre om den manliga befolkningen minskat avsevärt. Åh jisses jag är helt googlade varför Indiska män är läskiga och fick detta. Jag var vänliga att den person som sitter bredvid mig på planet från Indien till Kina. Han frågade mig vad jag gjorde i Indien, så jag sa till honom att jag var där med min man bara på semester, men på väg till Kina på egen hand. Han bad om mitt sociala medier kontakt och jag förklarade för honom att jag var gift, men gav det till honom ändå eftersom jag gillar att ha många platoniska vänner. år senare berättar han för mig att han är på besök i min stad och vill stanna med mig. Att säga att han vet att min man är borta. snart creepily. Jag har aldrig bjudit in honom över och inte kommer ihåg att nämna min man att vara ute, och han sade:»jag kommer i kväll att spendera tid med dig och stanna hos dig. Där är du.»Han frågade efter min adress och då jag nu blockera honom. Gjorde jag skicka fel signaler? För närvarande att du har JavaScript inaktiverat. För att skriva kommentarer, vänligen se till att ha JavaScript och Cookies aktiverade, och ladda om sidan. Klicka här för instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare. För närvarande att du har JavaScript inaktiverat. För att registrera dig, vänligen se till att ha JavaScript och Cookies aktiverade, och ladda om sidan. Klicka här för instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare

About