submit


Jag träffade min Indiska killen på POF. Vid första, jag kommer inte att dejta honom. Efter ett tag bestämde jag mig för att ge honom en chans. Medan vi daterad gjorde vi älskar och det kändes alltid bra. Men förhållandet varade bara i tre månader för att något fruktansvärt har hänt. Min systerdotter, som var i gymnasiet på den tiden, ville att jag skulle köpa henne och hennes kompisar några Fyra Titta alkoholhaltiga drycker. Många gånger har jag sagt nej. Men jag gav. Hennes mamma antagligen berättade för henne att jag inte hade en intellektuell funktionsnedsättning, som var ingen av hennes verksamhet. Hur som helst, jag köpte drinkar och det värsta som hänt är att min systerdotter blev relegerad från skolan för att hon blev påkommen med att dricka på campus. Hon drack också framför henne mitt gamla skolan så är det också en religiös moskén. när hennes mamma fick reda, hon tog ut det på mig. Jag blev också tillfrågad om jag drack i skolan också. när jag sa nej, hon skulle inte tro mig. så, jag bekände och sade:»Ja, jag drack i skolan. Så därför, jag fick inte tillbaka till moskén med undantag för Ramadan och religiösa tjänster. Då min syster tog min telefon bort, gick genom mina kontakter och fick reda på att jag dejtade någon som jag träffade från en dejting webbplats. Jag var inte tillåtna att göra något sånt. En annan anledning till att hon tog min telefon bort var för att jag tog min POF pojkvän till huset och mina nyfikna granne snitched till min syster. Efter ett tag, min pojkvän berättade för mig att sluta smsa honom eftersom han inte vill att någon drama. Om han någonsin talade till mig igen, min syster kommer att ringa polisen på honom. Jag hörde aldrig av honom igen. När du går en Indisk kille, du datum och hans familj också — även om de bor i ett annat land. I början blev jag chockad av hur snabbt han pratade om att gifta sig — men med tanke på det faktum att de är normalt att gifta sig och sedan lära känna varandra, det är på något sätt förståeligt. Mina föräldrar den för sju år innan de gifte sig, så min strategi är mer en grundlig undersökning. Jag är en svart Amerikansk kvinna. Jag skulle inte precis kalla det för»dating», men jag har varit ute med flera Indiska män. var det bara ett Amerikansk-födda, de andra hade invandrat som vuxna. de var alla mycket olika människor och vi träffade i olika sammanhang, men det fanns två gemensamma nämnare: de är alla inledningsvis kontaktade mig i en mycket artig gentlemannamässigt sätt och någon gång under dagen, mötes-och att de skulle bli sexuellt krävande och aggressiv. det var också ilska när jag stod emot. en man kom mycket nära att våldta mig i sitt fordon på parkeringen av en biograf. det var endast på grund av all uppståndelse av min slåss tillbaka uppmärksammade av någon utanför att han slutat. att man i synnerhet berättade för mig,»vet du vem jag är.»(vilket betyder att hans status i Indien) när jag höll motstånd. så, inte mycket goda erfarenheter. Jag tror Indisk kultur är en faktor, liksom min etnicitet. i denna kultur, om inte någon är västerländskt, någon som ser ut som mig skulle anses vara låg status, och inte acceptabelt för riktiga dating eller äktenskap. men alldeles utmärkt som ett sexobjekt, antar jag. min undergiven hållning verkligen inte hjälpa. som någon som har alltid älskat Indisk mat av alla slag, Indiska filmen (och nej, inte bara Bollywood), Indisk konst, historia, etc. Jag har alltid varit öppen för någon form av relation med Indiska män. men jag tror inte att den känslan är ömsesidig tyvärr. Okej, jag är säker på att inte alla av Indiska killar är så dåliga. Men hittills har jag oturen att träffa endast de värsta som möjligt. Jag har daterat mer än Indiska killar och de har alla en liknande egenskap. Törstar efter sex och bara sex. Vill egentligen inte att engagera sig i en känslomässig relation. En var en försäljningschef (han är gift, men jag visste inte att tills vi bröt upp, så att du vet vilken typ av en idiot han är), en var en projektledare på Goldman Sachs (som förmodligen är han också gift, men han förnekade det, bara kom för sex och tyckte att tvinga sin manlighet i min mun utan mitt medgivande), en var en statlig tjänsteman (den värsta av dem alla, han nästan våldtog mig en gång, mycket materialistisk), en var en projektledare eller ledare i NEC (sex missbrukare med en dålig sex skicklighet), var DET en tränare (tråkigt och bara gillade att prata om sex. Barff), en var att arbeta för sin familj business (nice men bara tyckte om att prata om sex och att skicka sex bilder eller videor. Vi). Jag har också träffat några andra Indiska killar som är tråkigt, själv-centrerad, kön beroende, varm och lovey dök en dag och gick spökbilder nästa dag. Jag antar att jag bara var otur. Jag ska nog börja att undvika alla Indiska killar, men jag vill inte vara rasist och jag är säker på att jag har bara inte träffat en bra man. Inte för att jag har för avsikt att endast datum Indiska killen. Men så långt, tummen ner. Jag bara daterat en Indisk-Amerikansk kille — Punjabi — för att vara exakt och jag kommer inte göra samma misstag någonsin igen. Jag visste lite om deras tänkesätt och förhållningssätt gentemot kvinnor. Han hade dubbla standarder när det gäller att när en kille och en tjej ska ha sex. Han var otrevlig, då skulle han vrida upp och ner berättar för mig att han skämtade. Hans relation med hans far var inte bra, tror jag, hans far visste lite om honom och förmodligen är få honom en Indisk frun i Indien. Han har aldrig nämnde om min existens till hans familj och förmodligen aldrig skulle. Han kallade andra kvinnor»hoes»och även skrek på mig i offentliga och kallade mig för»en dum bitch». Det var mest om sex, han skulle visa sin osäkerhet genom att säga»du måste ha sovit med en hel del killar»jag misstänker att detta är hur hans pappa behandlar sin mamma. Fruktansvärd upplevelse att jag inte kunde skaka av sig. Jag har daterat Indiska män och gifte jag mig med en av dem. den jag är gift inte fokusera på min kropp eller kön. Han är mycket intelligent, och han lever sitt liv. Han inte i»jag fick göra det för min familj, säger sak:»hans anhöriga ringa honom Gundi jag antar att det på grund av sin upproriska natur att han tar hand om sin mor och syster att skicka pengar varje månad. Han gillar inte när hans andra familjemedlemmar prata skit till sin moder, han är en bra leverantör, mycket kärleksfull och ärlig. Denna mannen har satt mig på en mantel som om jag är en prinsessa. Allt som allt, jag är väldigt glad och nöjd i mitt äktenskap med min man. Jag bara daterad med denna Indiska killen en gång. vi träffade på scruff. Men det slutade inte upp som något (vi hade inte sex heller om du undrar) eftersom vi träffades i en icke-sexuell situation. i min mening, han är bara någon annan person, och jag tycker Indiska killar är sexiga på grund av sin mörka hudfärg denna kille som är några år yngre än mig, men jag tycker att han är stilig. Jag minns inte om kroppslukt (som alla säger), men jag tror att han luktade bara bra. Fantastiskt. För det första, han var en av mina tennis partner, nästa, han var min vän, då vi började dejta. Vi var i high school, så det var inte sex vi höll händerna, kramade och kysste. Han var snäll, uppmärksam, mycket intelligent, mycket roligt, och otroligt snygg. Han är numera bosatt i Schweiz, arbetar i hantering av data på en bank. Han är en av mina käraste minnen

About