submit


om du vet att när du går ut för middag och en film är en av de mest populära datum, det är också en av de allra värsta datum du kan gå på. särskilt för par i de tidiga stadierna av dating. Inte tror mig. Föreställ dig detta. Du sitter på en restaurang med ditt vacker dag och allt verkar gå bra. Men när du beställer din mat, att du inser att du inte kan komma på något intressant att prata om. Försök att tänka på något vad som helst. I det ögonblicket, dina handflator svettas, hjärtat dunkar, och ditt sinne börjar att tävla på km i timmen, som du märker att din datum tittar runt i rummet ointresserad. Och under de senaste åren har jag undervisat människor hur man har att uppfylla och framgångsrika relationer som varar en livstid, genom kraften av romantik. I själva verket, på grund av några av mina anor och romantik idéer, media runt om i världen har vidtagit för att kalla mig»Världens Mest Romantiska Mannen,»för»America ‘s Romance Expert,»som»Mr Romance»Martha Stewart Romantik»och andra intressanta monikers. Jag är inte nödvändigtvis överens med titlar, men jag har som mål att vara världens mest kärleksfulla man till min fru år, Athena. Inklusive alla stora tidningar i Usa, dussintals tidningar och över radio-och TV-program som Oprah, Klubben och Män Är från Mars Kvinnor Är från Venus, dela mina tips och hemligheter med miljontals tittare över hela världen. Min första bok,»Den Romantiska’ s Guide»är en internationell bästsäljare. Det släpptes i februari och redan i sin tionde utskrift. Allt i allt, jag ses i media som en av landets främsta experter på kärlek, dejting och förhållandet frågor. Så, du VET att DU är i goda händer med min date idéer

About