submit


Jag är fotograf. en författare. Eller så kan du säga en artist. från Indien. Passa dig för gammal person som jag kan dela mitt liv också. Ska vara kärleksfull. omtänksam. professionellt mår bra. romantisk. Bör respektera mig. Jag vill fortsätta att arbeta. Bör vara gemytlig. älskar att resa n njuta av livet. Jag letar efter min andra halva som jag vill gifta sig, bör han vara en norska från födseln, jag är mycket ärlig, charmig och jag lovar att älska dig tills döden skiljer oss åt jag ser fram emot att höra från dig. HEJ mig själv Simran jag är år gammal och jag är advokat i Delhi high Court och jag älskar musik, äta och dansa och resa. Och i mitt språk liv partner betyder som förtjänar för ditt liv tid till slutet. Jag ser ut som. Jag är lång snygg, glad, full av liv och tillfredsställelse. bra med alla medel stark tjej. Jag är ensam lite, men jag vet hur man gör bra på nice ormbunksblad för lycka. Indiska kvinnor community där du kan träffa enstaka tjejer. Att bli en medlem av Kärlek vaken du får en verklig chans att träffa attraktiva damer och flickor. Att träffa och prata med kvinnor och helt gratis på Kärlek vaken. Gå med i vår plats i enkla steg, lägg till din profil, söka igenom vacker flicka annonser och välj den mest bekväma sättet att kontakta dem. E-post, snabbmeddelanden eller chat-rum är ett sätt som vi erbjuder våra kunder att nå de flickor som ser ut som du för lokala casual dating eller livstid relationer. Kvinnor från Indien som väntar på dig

About