submit


Syftet med detta inlägg är att ge dig den verkliga historien om Indiska flickor i USA för äktenskap. Jag är lite av en expert på dessa saker, därför följande är mer en personlig förklaring baserad på erfarenhet. Låt mig förklara. Även om jag har rest till Asien i stor utsträckning, själv är jag inte Indiska men Amerikanska. Jag har haft en hel del kontakt med flickor från Delhi till Kerala på ett unikt sätt. Eftersom jag är en vit kille i USA, jag tror att de aldrig tog mig på allvar för dating på grund av trycket från sina föräldrar att gifta sig i sin egen kultur och jag är inte Hindu. Därför att de förtröstade på mig. Jag bodde i Connecticut och Boston där det är söder Asiater överallt anställda inom IT-och medicinska områden, liksom andra yrken som jag var ansluten till. Kan du tro att min konsultföretag var minst Indianer på arbetstillstånd och blivande US green card, jag ungen du inte? En hel del smarta människor. Därför hade jag en unik möjlighet att interagera och chatta med dessa kvinnor utan konstiga dating dynamisk kommer in i bilden, eftersom jag var»säker», som en kille som de skulle inte ta på allvar. Här är den råa befolkningen statistik och jag kan tänka mig att om något de är något deflaterat. Jag menar överallt jag ser, jag ser människor från Punjab till västbengalen. Så, du levde i CT. Det är där jag varit här i hela mitt liv. Inte där jag vill vara men det är något jag räkna. CT är bra om du är en investering banker eller försäkringsbolag executive med en familj i förorterna, men för livet det är lite dyrt, kallt och lite snorkigt. Jag växte upp i CT. Jag älskar New England-men inte platsen för äventyr. Mer när du är gifta. Jag gillar Boston och VT och kommer till Montreal, Kanada som jag kan rekommendera för helgen äventyr. Om du behöver veta något om Montreal låt mig veta. Jag har gått upp det sedan. Vermont är en av mina favoriter. Min pappas familj är från det har massor av familjen upp det. Min pappa bodde där tills han var. Men hans föräldrar skilde sig. I ‘s-som inte är något du höra om sedan. Sedan hans pappa gick bort. Han ärvt hektar mark som han äger för en ganska lång tid. Aldrig varit till Montreal, men har varit till södra delen av Quebec när jag bodde i Vermont på semester. Människor är snooty här. Jag kommer från den rikaste familjen tvärtom och lever i skit en del av min stad och du skulle har ingen aning om hur många människor ser ner på dig och är som»du bor där. Du har en bra poäng jag kan aldrig hitta något att göra här i CT, jag trodde det bara var jag, men jag antar att det är på plats

About