submit


Jag är en Indian girl, jag kom hit förra året och träffade en polsk kille, vi blev ett par och började leva tillsammans, i början var han så snäll mot mig, men allt det förändrades när jag blev gravid, det var t plan och det kom till oss av en överraskning, mitt visum går ut i augusti och han är inte villig att gifta sig med mig, jag don t vet vad du ska göra i en sådan situation, Jag känner mig verkligen hjälplös just nu och jag kan inte gå tillbaka till mitt land eftersom det kommer att finnas en hel del problem för mig, finns det en möjlighet att jag kan bo här utan att vara gifta. Beror på om du kommer att kunna hitta en anställning eller inte. Jobbar du idag? Om inte, så har du några kvalifikationer som kan användas för att hitta förvärvsarbete på arbetsmarknaden. Vill du talar polska, och hur bra? Hur förväntar du dig att ekonomiskt stödja dig och ditt barn medan du är här i Polen? Har du gett en allvarlig tanke på de frågor som abort och sätta barnet för adoption? Hur tänker ni se till att fadern till barnet fullgör sin det ekonomiska ansvaret för barnet? Det finns en hel del frågor här, många mycket personliga och känsliga, och många av som du inte kommer att vara bekväm med att diskutera med en massa främlingar. Söker råd på ett anonymt forum på internet i ett komplicerat fall som detta är inte en bra idé. Hitta någon som faktiskt är kvalificerad att svara på dina frågor och möta dem ansikte mot ansikte i den verkliga världen. Den person att fråga först är din gynekolog. De kan hänvisa dig till kvalificerad personal som kan svara på dina frågor. Alla råd du får här eller någonstans på internet är det inte särskilt sannolikt att vara mycket användbar. Absolut. Det är viktigt att barnet får polska medborgarskap — som en följd av detta, kan du flytta till ett bättre land för Indianer (STORBRITANNIEN) och gå vidare med ditt liv. Den engelska juridiska system kommer att ha några problem med att genomdriva ett barn stöd för honom också. pang på. Det är sant. Om barnet är fött inom EU och då kan du få en vistelse här. Dessutom, du måste kämpa för ditt ärende i domstolen också så att pappa kommer att kunna dela din baby s kostnader. Men säg det inte till honom något innan barnet är fött. bara hålla det för dig själv. Han har redan visat hur feg han är genom att inte ta ansvar för hans snart att vara född baby, så han skulle försöka med något mer motbjudande. Jag vet inte tror att det är i gjutjärn. Irland har hittat ett antal Irländska Medborgarna (genom födelse) tillsammans med sina mammor och sa att barnet kan återvända när de är av ålder. Har rensat hela den Irländska rättsliga systemet. Det är helt i gjutjärn dessa dagar, även om vad som Irland gjorde var att göra det så att du var tvungen att vara lagligen bosatta på Ön Irland för att få Irländsk medborgare. Ett barn till illegala invandrare på island skulle inte vara lagligt, därför att de kunde för att få Irländsk medborgare. I det här fallet, med en polsk far, barnet är i sin fulla rätt att polska medborgarskap och därmed mamman har rätt att bo på. För arbete, som jag skulle prova med Infosys i annonser. Det är ett Indiskt företag, och att de fortfarande planerar att anställa folk. Massor av Indier som arbetar där redan. Jag don t get it. Vill du kille eller visum? Jag tror att det är en läxa att lära här. och du håller på att lära sig det den hårda vägen. Jag kommer från Pakistan och studerar på Universitetet i Warszawa, men bor i Pakistan. Jag behöver lite råd från dig om att flytta till Warszawa. min WhatsApp nummer är (det är min STORBRITANNIEN nummer)

About