submit


Hem Registrera dig Logga in Sök Bläddra i Toppen Nu Online Platser FAQ Dejting Affiliate Program Sekretesspolicy kundsupport Copyright Lava Plats Energisk och passform. Älskar att vara aktiv och rolig. Humor och mat, fina middagar en gång i en stund, intellektuella samtal intresse för mig som är Född och uppvuxen i nordöstra Indien. Arbetar i New Delhi, Indien. Exakt ft. Passa Hej, jag är galen aktiv flicka. Normala. Eftersom jag vill bo lugnt, jag vill ha lång tid förhållande och resa och vara huva vänner Är en allvarlig Kristen söker en riktig Kristen. Gillar att hålla mig engagerad i att lyssna till andliga budskap och låtar av Joyce Meyer, John Hagee och liknande. Älskar att laga mat, städa, sjunga, spela lite gitarr jag är en lugn person som gillar att göra olika stilar, dansa, vara älskvärd alltid n bra i naturen jag är genomsnittliga, höjd, vikt: kg jag behöver en snäll, vacker, kärleksfull, omtänksam pojke

About