submit


En flicka som används som mig, alldeles för mycket. Hon skulle ladda min mobiltelefon, föra över pengar till mitt konto och ring mig n antal gånger. Jag var trött, som jag aldrig bett henne att göra detta, när som helst. Jag gillar inte henne, men hon såg bra ut och var snuskigt rik. Jag hade en självkänsla i mig, och fortfarande har det, särskilt i dessa pengar. Jag stanna borta från rika flickor. Så, en dag, vi vänner satt och prata om lite random grejer och tanken att be henne om sex slå till mig.»Jag tänkte, låt mig bara fråga henne, och för att hon skulle lämna mig. Jag ringde upp henne och talade om en timme tills jag frågade henne för en snabb Sex. Hon kunde inte acceptera det och höll telefonen. Jag var glad, att mitt uppdrag var utfört. Nästa dag kom hon till min Paying Guest, i sin bil och bad mig träffa henne. Mina nerver gick kallt. Jag var rädd för allt dåligt som kan hända. Jag träffade henne, och hon såg glad. Hon började komma nära mig, utan att inse att jag var stinkande på grund av att svettas. Jag fejkade ett samtal och lämnade bilen. Efter två minuter började hon skäller på mig om mitt beteende och varför jag var så konstig. Hon måste vara i kärlek, kan vara desperata, kan vara tillfälliga. Vem vet. Men hon var Okej för intimitet. Jag gjorde inte gå vidare med henne, som jag alltid skulle fråga en sak, min Pappa frågade mig för. Inte så svårt med alla tjejer, det finns tjejer som är redo för sex, men du måste ta reda på en sådan flicka, som är det svåraste. Smitta är det lätt att övertyga en gift Indisk kvinna för sex än en ogift flicka. Jag har sett många gifta kvinnor med extra äktenskapliga frågor. Vad de flesta tjejer rädd om är att deras integritet skulle invaderas om affären kommer till kända för andra. De flesta av de Indiska killar har vana av att tala så stolt om sina frågor med sina vänner, när vänner om denna affär, de kommer att trakassera henne och prata billigt. Om du respektera hennes privatliv eller om hon tror att du kommer att hålla det som en hemlighet, då du har chansen. Indiska flickor i första hand är karriär och sedan äktenskapet, mellan det finns ingen plats för sex. Eftersom en Indisk flicka största spänningen blir gift, när hon gifte sig, hon kommer att vara avslappnad då hon kan tänka på en person som du. Min granne kvinna som har en dotter som studerar teknik, nyligen startat ett förhållande med en person som regelbundet kommer till min ägare s hus. Alla kvinnor är inte oskyldiga. Jag vet att vissa kvinnor som ser oskyldiga och traditionella till yttre sidan med flera partners. Så, mitt förslag är att försöka för gift kvinna än en ogift flicka. Som anges i andra svar jag har sett de mest lysande intelligent, oberoende, men konservativ flickor sova med den rikaste killen som de någonsin har sett. Hon beklagar det nu att han hade sina roliga år med andra kvinnor och sedan gift sig med en ung konservativ jungfru flicka. Att vara rik eller ovän. Om du har en begränsad budget att satsa på kläder, ta ut henne, presenter. Skapa en aura av rikedom. Låt henne tänka på om hon var med du hennes liv i lyx är sorterad. Låtsas att du har en flickvän och hon oss dö för att ha sex med dig. Ja, kvinnor dras till killar annan kvinnors önskan. Grupptryck. Göra alla dessa och en kvinna kommer att sova med dig. Även när du dumpa henne, hon kommer att vara deprimerad men senare övertyga sig själv om att hon är tur att hon hade kul med en kille som du. Dess jävla hårt. Anledningen till att Indiska flickor(de flesta) har lärt oss att sex innan äktenskapet är svek sin familj, att den första licensen för att hennes kropp — sinne det Att hennes kropp, eftersom de ges också uppfattningen att kön är något som bara män längtar efter och så flickor ska använda det för att byta en väl etablerad brudgummen-skall utfärdas av tillstånd av sina föräldrar och sedan efter inlämnandet av ett intyg från regeringen. Så, ett begrepp som det handlar om nöje, mår bra etc. finns inte. Föräldrar gå till deras längd och bredd för att se till att deras dotter inte ens pratar med levande varelse av motsatt kön tills de anser lämpligt. Den enda fråga som återstår i mitt sinne är hur de kan få fysiskt intim med en främling på första natten, jag förstår helt enkelt inte hur allas godkännande och lakhs av rupees tillbringade plötsligt väcka henne inom loppet av några timmar. Det är mekaniska. Som en ATM maskin du sätta in pengar på banken, banken ger ut ett kort och sedan kan du ha tillgång enligt din bank. jo jag är i ett förhållande med en tjej för mer än år nu. Jag är en typ av person som anser att det har ingenting att göra med etik om du vill ha sex före äktenskapet, särskilt om du är riktigt kär. Men det visar sig att hon inte vill gå för denna före äktenskapet. vi brukade ha öppna diskussioner om detta, men jag gjorde inte som att diskutera om detta mycket, som jag aldrig gillat känslan av att jag försöker övertyga någon om sex, även indirekt, och det är standard att om du diskuterar om detta, övertygande blir en del av det automatiskt. Så, jag bara tappade ämne, vi brukar ha några intima stunder, hångla och alla. men för henne är kön utanför linjen. Och jag känner att du måste respektera flickor s synvinkel för detta beslut. och definitivt inte att försöka övertala henne. Dess s inte ett spel, eller konkurrens om vem som manipulerar andra. S om att älska varandra som de är. Eftersom varken kön är ett bevis eller kärlek, eller dess är omöjligt att ha en sund relation utan sex. Dess s något som är en lycka med den önskar och passion från båda sidor, men om det är någon som inte är intresserad, eller inte vill ha det just nu och har varit övertygad om sin skit. Du kan övertyga någon genom att ge dem logiska skäl (arbete samt i händelse av flickor), men du kan inte få dem att tro, och så, även om du inte övertyga henne för sex, kommer du att känna att klyftan mellan Okej då, jag kommer att göra det och jag vill göra det. Det är ganska tufft för en kille att övertyga en Indisk flicka att ha sex med dig. Det finns två typer av flickor, som lätt kommer överens om att ligga med dig på sängen om du spendera pengar på henne, låt henne göra shopping, blivit hennes kreditkort och så vidare. Den andra är riktiga Indiska flickor från födseln och hjärta, som oavsett vad du gör, hur du ser ut, oavsett om du ska spendera mer pengar på henne eller inte, de kommer inte att tillåta dig att ha sex tills och såvida du inte gifta sig med henne. Så, valet är ditt. Om du kommer med den förra typen och något du övertyga henne att ha sex med dig är bra, men i mitt sinne, du inte ha sex med en Indisk flicka. Om du har charm för att göra en Indisk flicka att ha sex med dig, försök då med de som kommer i den senare typen. Jag är jävligt säker. kommer att misslyckas att övertyga dem. BTW, kan du övertyga dem även för sex om du har för avsikt att gifta sig med dem och träffa sina föräldrar, men om du bara tänker på att ha sex med henne och lämna henne senare, så det är helt en dålig idé. Även om du använder detta äktenskap lovar trick så akta, Indiska flickor tenderar att kämpa hårt mot människor gillar denna typ av billiga mentalitet för att ha sex med en tjej på falska löfte om äktenskap och senare vägrar att knyta de äktenskapliga banden kan uppgå till kommissionen för våldtäkt, särskilt när pojken från mycket början inte hade för avsikt att gifta sig med flickan. Vi kan kalla det som»sexuell exploatering»på löfte om äktenskap. Att övertyga en tjej att sova med dig är halt. Om hon vill sova med dig, hon behöver några övertygande och om hon inte vill sova med dig, sluta trakassera henne. Och jag tror att detta gäller för gal av vilken nationalitet som helst, Indiska eller icke-Indiska. Varför gör jag för att hitta Indiska flickor tillämpa mindre smink jämfört med andra flickor i USA? Är det en kulturell grej? Är det bara min observation

About